Samsung DW60M5050FW

de la 1 599.99 lei (9 magazine)
Monitorizeaza starea in mod simplu și intuitiv   Afișaj LED     Ai acum la indemana un mod mai simplu și mai intuitiv de a curața vasele, folosind afișajul LED mare și lat, foarte ușor de citit. Poți verifica dintr-o privire starea, setarile, timpul ramas și derularea ciclului, chiar și de la distanța. Astfel incat sa poți monitoriza și controla fara efort performanța de spalare.   Poți incarca ușor și poți spala in sigura ...

Descriere


Samsung DW60M5050FW

Monitorizeaza starea in mod simplu și intuitiv
 
Afișaj LED 
 
Ai acum la indemana un mod mai simplu și mai intuitiv de a curața vasele, folosind afișajul LED mare și lat, foarte ușor de citit. Poți verifica dintr-o privire starea, setarile, timpul ramas și derularea ciclului, chiar și de la distanța. Astfel incat sa poți monitoriza și controla fara efort performanța de spalare.
 
Poți incarca ușor și poți spala in siguranța tacamurile
 
Al treilea sertar flexibil 
 
Cel de-al treilea sertar este flexibil și ofera spațiu in partea de sus, unde poți depozita articole mici și ușoare, precum tacamuri și alte ustensile. In acest mod, obiectele au o poziție sigura și sunt curațate impecabil de jeturi puternice de apa.
 
Poți introduce vase mai inalte sau mai late
 
Reglare simpla a inalțimii 
 
Spațiul din interior este flexibil și are o inalțime ajustabila, așadar sertarul superior poate fi inalțat sau coborat rapid cu 5 cm, printr-o simpla atingere. Creand mai mult spațiu in sertarul inferior, poți introduce vase de dimensiuni și forme diferite, precum oale inalte, platouri late și farfurii supradimensionate.
 
Economisești ușor timp și energie la incarcarile mici
 
Jumatate de incarcare 
 
S-au dus timpurile in care aștepți sa se umple mașina de spalat vasele. Setarea Jumatate de incarcare iți ofera o flexibilitate mult mai mare, deoarece iți permite sa introduci și sa cureți obiecte numai in zona inferioara. Acum poți economisi timp și energie la spalarea unor cantitați mai mici și te poți bucura de confortul de a avea mereu vase curate la indemana.
 
Clatire igienica, pentru eliminarea bacteriilor
 
Igiena 
 
Opțiunea Igiena poate fi activata pentru anumite programe, pentru curațarea igienica a tuturor obiectelor. Prelungește clatirea finala și crește temperatura apei la 70˚C, ceea ce asigura o curațare mai profunda, care elimina bacteriile și germenii. Astfel, poți sa folosești intotdeauna fara griji vasele, tacamurile și ustensilele de gatit.
 
Economisește timp cu programul de spalare și uscare de 60 de minute
 
Spalare rapida (60 min)
 
Opțiunea de Spalare rapida in 60 de minute te ajuta sa ai vase curate și uscate intr-un timp mult mai scurt. Este ideala pentru incarcarile mai mici, care conțin obiecte puțin murdare, ce nu necesita o curațare intensa, precum: cani, tacamuri și farfurii. Acestea vor parcurge un ciclu complet de spalare și uscare, in doar 60 de minute.

DW60M5050FW

Detalii tehnice
Caracteristici generale Capacitate (seturi) 13
Clasa de eficienta energetica F
Numar de programe 5
Tip afisaj LED
Tip incorporare Independenta
Control Touch Control
Programe si optiuni Altele Delicat
Eco clean
Intensiv
Rapid
Panou de control Afisare timp spalare ramas Da
Consum Consum de energie (kW/ciclu de spalare) 1043 kWh
Consum de apa (l/ciclu) 3360
Date tehnice Latime(cm) 60
Nivel de zgomot dB(A) 48
Dimensiuni 81.5 x 59.8 x 55
Culoare Alb
Greutate neta 39 Kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung DW60M5050FW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung DW60M5050FW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.