Samsung Curea smartwatch Galaxy Watch 3 R850 Ridge ET-SFR85SBEGEU Sport Band 20mm S-M Black

139.00 lei
(1 magazin)
Descriere Curea smartwatch Galaxy Watch 3 O potrivire confortabilă Ridge Sport Band este confortabilă, netedă si flexibilă, datorită materialului său, fluorelastomer. Rezistentă si durabilă la diferite temperaturi, substante chimice si intemperii, se atasează usor pe încheietura mâinii, în timp ce efectuezi activităti la interior sau la exterior. * Galaxy Watch3 este vândut separat. * Disponibilitatea culorilor si modelelor ...

Descriere


Samsung Curea smartwatch Galaxy Watch 3 R850 Ridge ET-SFR85SBEGEU Sport Band 20mm S-M Black

Descriere Curea smartwatch Galaxy Watch 3
O potrivire confortabilă

Ridge Sport Band este confortabilă, netedă si flexibilă, datorită materialului său, fluorelastomer. Rezistentă si durabilă la diferite temperaturi, substante chimice si intemperii, se atasează usor pe încheietura mâinii, în timp ce efectuezi activităti la interior sau la exterior.

* Galaxy Watch3 este vândut separat. * Disponibilitatea culorilor si modelelor poate varia în functie de tară sau de regiune. * Compatibil cu modelele din seria Galaxy Watch si seria Galaxy Watch Active, care se potrivesc curelelor cu lătimea de 20mm.

O aderentă mai bună, pentru o precizie mai mare

Proiectată pentru a rămâne acolo unde o fixezi, Ridge Sport Band are o prindere fermă si stabilă la încheietura mâinii, oferindu-ti o precizie îmbunătătită atunci când îti măsori parametrii de sănătate, în timpul antrenamentelor usoare sau intense.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung Curea smartwatch Galaxy Watch 3 R850 Ridge ET-SFR85SBEGEU Sport Band 20mm S-M Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung Curea smartwatch Galaxy Watch 3 R850 Ridge ET-SFR85SBEGEU Sport Band 20mm S-M Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.