Samsung Carcasa Water Resistant Cover pentru Galaxy Buds Pro/Live Black

de la 54.99 lei
(12 magazine)
Rezistent la apa si la prafAsaza-ti carcasa Galaxy Buds Pro sau Galaxy Buds Live in husa si fa-ti mai putine griji cu privire la umezirea acesteia - sau la contactul cu praful daunator. Husa creeaza o bariera IP67, protejand carcasa ta cu o rezistenta ridicata la apa si la praf.* Evaluare IP67 pentru rezistenta la apa si la praf. Rezistenta la apa se bazeaza pe conditiile de testare in laborator, pentru scufundare in apa proaspata pana la un metru, timp de pana la 30 de minute. Nu este ...

Descriere


Samsung Carcasa Water Resistant Cover pentru Galaxy Buds Pro/Live Black

Rezistent la apa si la praf

Asaza-ti carcasa Galaxy Buds Pro sau Galaxy Buds Live in husa si fa-ti mai putine griji cu privire la umezirea acesteia - sau la contactul cu praful daunator. Husa creeaza o bariera IP67, protejand carcasa ta cu o rezistenta ridicata la apa si la praf.

* Evaluare IP67 pentru rezistenta la apa si la praf. Rezistenta la apa se bazeaza pe conditiile de testare in laborator, pentru scufundare in apa proaspata pana la un metru, timp de pana la 30 de minute. Nu este recomandata pentru utilizarea pe plaja sau in piscina. Rezistenta la praf se bazeaza pe conditiile de testare in laborator, pentru un flux de aer de pana la 8 ore. *Carcasa de incarcare Galaxy Buds Pro nu este rezistenta la apa sau la praf. Castile Galaxy Buds Pro sunt rezistente la apa, dar nu si la praf. In cazul in care castile Galaxy Buds Pro sunt deteriorate, nu sunt garantate pentru rezistenta la apa. In cazul in care castile sau mainile sunt umede, acestea trebuie uscate bine inainte de a manipula sau introduce in carcasa de incarcare. Daca sunt asezate in carcasa de incarcare fara uscare, castile pot fi deteriorate. *Carcasa si castile Galaxy Buds Live nu sunt rezistente la apa sau praf.


Acopera-le si continua

Materialul rezistent, din policarbonat, se potriveste perfect cu carcasa Galaxy Buds Pro sau Galaxy Buds Live, pentru un strat de protectie de sus in jos si din fata in spate. Ataseaza carabina detasabila la cureaua de la rucsac sau la bucla de la centura, pentru un acces usor atunci cand vrei sa-ti aranjezi lista de redare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung Carcasa Water Resistant Cover pentru Galaxy Buds Pro/Live Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung Carcasa Water Resistant Cover pentru Galaxy Buds Pro/Live Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.