Samsung 50Q60A

2 449.00 lei (1 magazin)
  Scurta descriere Culori vibrante, de lungă durată, prin Quantum Dot   Un miliard de nuanțe de culoare cu Quantum Dot 100% volum de culoare cu Quantum Dot   Tehnologia Quantum Dot oferă cea mai bună imagine creată de noi vreodată. Cu un volum de culoare 100%, Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare care rămâne ca în realitate, la orice nivel de luminozitate.     *Volum de ...

Descriere


Samsung 50Q60A

 

Scurta descriere

Culori vibrante, de lungă durată, prin Quantum Dot

 

Un miliard de nuanțe de culoare cu Quantum Dot

100% volum de culoare cu Quantum Dot
 
Tehnologia Quantum Dot oferă cea mai bună imagine creată de noi vreodată. Cu un volum de culoare 100%, Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare care rămâne ca în realitate, la orice nivel de luminozitate.
 
 
*Volum de culoare 100% măsurat în Movie Mode și spațiu de culoare DCI-P3, certificat de VDE.
 
Ton optimizat al culorii luminii de fundal pentru un contrast intens
 
Dual LED
 
Tehnologia de iluminare Dual LED oferă un contrast mai îndrăzneț și mai precis și ajustează tonul culorii pentru a se potrivi cu
tipologia conținutului tău perfect.
 
Gama vastă de contrast si experiență cinematografică
 
Quantum HDR
 
Fiecare nuanță și detaliu prinde viață, cu o culoare bogată, precisă și cu un contrast mai profund. Maparea dinamică a tonurilor HDR10+ schimbă culoarea și contrastul, scenă cu scenă, permițându-ți să apreciezi chiar și cele mai mici detalii.
 
 
 
 
*Gama de luminanță Quantum HDR se bazează pe standarde de testare interne și poate fi modificată în funcție de condițiile de vizionare sau de specificații.
 
Inteligența din spatele imaginii și sunetului spectaculos
 
Procesor Quantum 4K
 
Procesorul Quantum 4K asigură performanțe complete, optimizând inteligent imaginea, sunetul și multe altele, pentru a-ți oferi o experiență de vizionare cu adevărat impresionantă.

 

Sunet dinamic virtual
 
Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)
 
Un sunet surround 3D, alături de sistemul nostru audio virtual, superior, îți va permite să te cufunzi complet în această experiență audio.
 
 
TV și soundbar într-o armonie perfectă
 
Q-Symphony
 
Înconjoară-te cu sunet de la televizor și soundbar, orchestrate în armonie. Q-Symphony permite într-un mod unic difuzoarelor televizorului și soundbar-ului să funcționeze simultan, pentru o acoperire mai bună, fără a dezactiva difuzoarele TV.
 
*Q-Symphony este disponibil numai cu soundbar-ul compatibil. Verifică dacă Q-Symphony este compatibil cu specificațiile produsului soundbar.
 
Sunet adaptat conținutului tău
 
Adaptive Sound
 
Tehnologia Adaptive Sound prin inteligență scenică audio, optimizează sunetul pe baza analizei scenei redate, în timp real, în funcție de tipul de conținut.
 
Mai grațios și mai subțire ca niciodată
 
AirSlim
 
Cu un profil foarte subțire, permite televizorului să se integreze ușor în spațiul tău ambiental, pentru un aspect minimalist și elegant.
 
 
Mișcare fluidă pentru o imagine clară
 
Motion Xcelerator
 
Experimentează imagini clare chiar si intr-o succesiune de cadre dinamice.
 
 
Sesiunea ta de gaming la un alt nivel
 
Super Ultrawide GameView & Game Bar
 
Un astfel de ecan cu aspect 21:9 și 32:9 oferă o zona de vizualizare suplimentară de care ai nevoie pentru a-ți maximiza experiența de joc și pentru a câștiga. Optimizează-ți jocul cu Game Bar, un meniu pe ecran care permite să faci ajustări în timp real ale raportului ecranului, verificare de input lag, FPS, HDR, setările căștilor wireless și multe altele.
 
*Super UltraWide GameView este disponibil doar pentru jocuri ultra wide și jocuri pe PC. *Este posibil ca unele caracteristici ale jocului să nu fie acceptate sau să fie limitate în utilizarea acestei funcții. *Este posibil să fie necesară schimbarea rezoluției ecranului de pe dispozitivul extern. *Nu este disponibil în Q60A 32 '
 
Reacționează instant la comenzile tale
 
Modul Auto Low Latency
 
Auto Low Latency (ALLM) optimizează experința ta de gaming, astfel încât să ai mai mult control, cu un input lag nesesizabil. Bucură-te de sesiuni de gaming fluide, în forma lor cea mai impresionantă, fără efecte de tip motion blur și judder.
 
*Low input lag este măsurat în funcție de condițiile de testare interne și poate fi modificat în funcție de setarea jocului sau de condițiile specifice.
 
Lucrezi și înveți de acasă
 
PC pe TV
 
Bucură-te de tot ceea ce poți să faci. Accesează cu ușurință computerul, laptopul și dispozitivul mobil, direct pe televizor.
 
 
 
*Conexiunea de la distanță la computer este acceptată numai pentru Windows 10 Professional sau o versiune ulterioară și Mac OS 10.5 sau o versiune ulterioară. *Conectarea smartphone-ului cu Samsung Dex necesită un dispozitiv mobil compatibil. *Disponibilitatea serviciilor poate fi modificată fără notificare prealabilă. *Este necesară conexiunea la internet pe televizor și PC.
 
Vezi totul pe un singur ecran
 
Multi View
 
Urmărești ce este la televizor și pe mobil, pe același ecran, în același timp. Fie că este vorba despre statistici sport live sau ghiduri video pentru gaming, acum conectezi telefonul și Multi View atât de simplu cum nu a mai fost vreodată.
 
 
 
*Suportă sistemul de operare Android și smartphone bazat pe iOS. Te rugăm să consulți pagina de asistență pentru detalii despre dispozitivele mobile compatibile.
 
Doar atingi pentru a te conecta
 
Tap View
 
Redarea filmelor sau a muzicii de pe telefonul mobil pe televizor este simplu cu o singură atingere. Când atingi telefonul mobil de rama televizorul, acesta este detectat automat și redă instant filmul sau emisiunea ta preferată. Acum este rapid și ușor să transferi continutul dorit pe televizor și să te bucuri de vizionare în continuare fără întreruperi.
 
*Tap View este disponibil pe dispozitivele Samsung Galaxy cu sistem de operare Android 8.1 sau mai recent. *Nu este disponibil în Q60A 32''.
 
Controlezi dispozitivele vechi și noi
 
SmartThings
 
Lasă-ți televizorul să detecteze automat, să se conecteze instantaneu și să prezinte intuitiv toate dispozitivele din jurul televizorului. SmartThings nu doar acceptă dispozitive mobile/cam/IoT/Smart, dar include și dispozitive vechi. Odată ce dispozitivele au fost conectate, controlul acestora este la fel de ușor ca și utilizarea telecomenzii One Remote.
 
 
 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung 50Q60A de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung 50Q60A sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.