Sam Billiards Masa de biliard Classic Vintage 7ft

Gama 'Vintage' combina elemente de calitate pentru a asigura o buna investitie pe termen lung cat si un aspect estetic placut care nu se va demoda in timp.  Ca accesoriu suplimentar se poate achizitiona si un blat cu care se poate transforma in masa de sufragerie. Pretul include 4 tacuri, un suport de tacuri, un set de bile, un triunghi si creta. Va puteti alege culoarea postavului din lista. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Sam Billiards Masa de biliard Classic Vintage 7ft

Gama 'Vintage' combina elemente de calitate pentru a asigura o buna investitie pe termen lung cat si un aspect estetic placut care nu se va demoda in timp.  Ca accesoriu suplimentar se poate achizitiona si un blat cu care se poate transforma in masa de sufragerie. Pretul include 4 tacuri, un suport de tacuri, un set de bile, un triunghi si creta. Va puteti alege culoarea postavului din lista.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sam Billiards Masa de biliard Classic Vintage 7ft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sam Billiards Masa de biliard Classic Vintage 7ft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.