Salus RT310iSPE

535.00 lei (1 magazin)
Controlul încălzirii dvs. de oriunde prin intermediul aplicației RT310i (disponibilă pe iOS și Android). CARACTERISTICI: Asocierea automatăNu se poate repeta codurile de comunicareComunicații fără firPoziția geograficăControl local sau la distanță (prin aplicația RT310i)Ecran LCD spateCorecție temperatură afișată ± 3 ° CAfișarea temperaturii este de 0,5 ° C sau 0,1 ° CFuncția anti-îngheț (cu reglarea temperaturii de la 5 la 9 ° C)Modul HOLIDAYModul SLEEP (sus ...

Descriere


Salus RT310iSPE

Controlul încălzirii dvs. de oriunde prin intermediul aplicației RT310i (disponibilă pe iOS și Android). CARACTERISTICI: Asocierea automatăNu se poate repeta codurile de comunicareComunicații fără firPoziția geograficăControl local sau la distanță (prin aplicația RT310i)Ecran LCD spateCorecție temperatură afișată ± 3 ° CAfișarea temperaturii este de 0,5 ° C sau 0,1 ° CFuncția anti-îngheț (cu reglarea temperaturii de la 5 la 9 ° C)Modul HOLIDAYModul SLEEP (suspendarea tuturor funcțiilor termostatului)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Salus RT310iSPE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Salus RT310iSPE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.