Salewa Parazăpezi Trekking Gaiter

Salewa Parazăpezi Trekking Gaiter
265.00 lei
(1 magazin)
Parazăpezi de drumeție impermeabile Salewa Trekking Gaiter sunt făcute pentru munții noștri de iarnă. Protejează în mod fiabil împotriva zăpezii și a condițiilor meteorologice cu vânt. În partea de jos a gleznei este adăugată o bandă elastică, care izolează și mai bine. Elementele reflectorizante, o bandă solidă Hypalon sub pantof și un șnur pentru strângere în partea de sus vă permit să ajustați parazăpezile exact la nevoile dumneavoastră. ...

Descriere - Salewa Parazăpezi Trekking Gaiter


Parazăpezi de drumeție impermeabile Salewa Trekking Gaiter sunt făcute pentru munții noștri de iarnă. Protejează în mod fiabil împotriva zăpezii și a condițiilor meteorologice cu vânt. În partea de jos a gleznei este adăugată o bandă elastică, care izolează și mai bine. Elementele reflectorizante, o bandă solidă Hypalon sub pantof și un șnur pentru strângere în partea de sus vă permit să ajustați parazăpezile exact la nevoile dumneavoastră.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Salewa Parazăpezi Trekking Gaiter de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Salewa Parazăpezi Trekking Gaiter sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.