Sah antichizat cutie cu sertare

339.00 lei (1 magazin)
Joc de sah in cutie cu sertare Sah antichizat cutie cu sertare, joc de sah in cutie decorata in stil oriental, imbracata in piele invechita si piese facute din polirasini cu aspect de piatra invechita. Alege sa oferi cadou pentru barbati, un joc de sah de colectie orientala, potrivit pentru orice casa! Jocul de sah vine prezentat intr-o cutie acoperita cu piele antichizata si include cu doua sertare laterale. Sertarele se deschid cu manere metalice antichizate. In interior sunt puse p ...

Descriere


Sah antichizat cutie cu sertare

Joc de sah in cutie cu sertare
Sah antichizat cutie cu sertare, joc de sah in cutie decorata in stil oriental, imbracata in piele invechita si piese facute din polirasini cu aspect de piatra invechita. Alege sa oferi cadou pentru barbati, un joc de sah de colectie orientala, potrivit pentru orice casa!

Jocul de sah vine prezentat intr-o cutie acoperita cu piele antichizata si include cu doua sertare laterale. Sertarele se deschid cu manere metalice antichizate. In interior sunt puse piesele realizate din rasini dure, cu aspect de piatra veche.
Specificatii sah:
  • Dimensiuni: 38x35cm
  • Material: lemn, piele polirasini aspect piatra
  • Ambalaj: Cutie, prezentare cadou optional suplimentar, Gratuit Juliana.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sah antichizat cutie cu sertare de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sah antichizat cutie cu sertare sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.