Sage SES880BSS Inox

Sage SES880BSS Inox
imagine exemplificativa

Evolutie pret
oferte de la 5,628.99 LEI
3 magazine

Descriere - Sage SES880BSS Inox


Aparat de cafea semiautomat

Nu pierdeți controlul asupra parametrilor cafelei de la mașină. Dispozitivul cu un portafilter vă permite să măsurați și să dozați singură cafeaua, datorită căreia este posibil să obțineți arome și arome unice. Funcționarea portafilterului este extrem de simplă și intuitivă, iar dispozitivul nu ocupă prea mult spațiu.

Control electronic

Ușurința de utilizare și funcționalitatea largă sunt asigurate de controlul electronic. Electronica avansată supraveghează și gestionează funcționarea dispozitivului. Activarea funcțiilor individuale este foarte simplă, iar butoanele sau un posibil panou tactil sunt extrem de subtile și ușor de utilizat.

Dozator dublu

Pregătiți cafeaua într-o ceașcă sau preparați două odată. Acest lucru va fi posibil datorită dozatorului dublu din acest model de mașină. Acest tip de dozator funcționează excelent atât cu cupe mai largi cât și cu cupe mai înguste.

Boabe aromate de cafea

Râșnița încorporată din mașină permite utilizarea boabelor de cafea, ceea ce este foarte convenabil de utilizat. Doar turnați boabe de cafea în dispozitiv - va fi măcinată din mers, chiar înainte de preparare. Cafeaua proaspăt măcinată are cel mai bun gust și aromă.

Cafea măcinată aromată

Acest model de mașină vă permite să utilizați cafea măcinată. Puteți să-l măcinați chiar înainte de preparare sau să îl cumpărați deja măcinat, ceea ce este de mare ajutor. Cafeaua măcinată este atât de convenabilă de utilizat încât o puteți folosi cu ușurință și pe alte dispozitive.

Funcția de măcinare a cafelei

Nimic nu poate înlocui aroma cafelei proaspăt măcinate. În loc să ajungeți la cafea măcinată gata preparată sau să măcinați singur boabele, vă puteți baza pe funcționalitatea acestei mașini. Are un râșniță de cafea încorporată, datorită căreia boabele sunt măcinate chiar înainte de preparare, ceea ce conferă cafelei un gust și o aromă unice și, de asemenea, este extrem de convenabil de utilizat.

Funcția de spumare a laptelui

Dacă doriți, vă puteți condimenta cafeaua neagră cu puțină spumă de lapte sau puteți pregăti un latte excepțional de subtil. Acest model de mașină are opțiunea de spumare a laptelui, ceea ce îi extinde în mod semnificativ funcționalitatea. Încercați combinații noi, experimentați cu adăugarea de lapte la tipurile preferate de cafea sau folosiți cafea neagră - totul în funcție de ceea ce doriți în acest moment.

Putere reglabilă a cafelei

Faceți exact cafeaua pe care o doriți. Acest aparat vă permite să reglați puterea cafelei la preferințele dvs. individuale. Puteți alege unul dintre mai multe niveluri de intensitate: atunci când aveți nevoie de o stimulare puternică, selectați puterea maximă a cafelei și când vă simțiți ca o cafea puțin mai blândă, puteți schimba setările de intensitate și puteți pregăti o infuzie mult mai subtilă, totul într-un mod ușor și intuitiv.

Reglarea cantității de cafea

Acest model de aparat vă permite să reglați cu precizie cantitatea de cafea care va intra în ceașcă. Deci, puteți pregăti exact cafeaua dorită în acest moment. Reglarea este foarte simplă și intuitivă.

Sistem de înaltă presiune

Pregătiți cafeaua cu gustul și aroma celei mai bune cafenele. Acest lucru va fi posibil datorită sistemului de înaltă presiune utilizat în această mașină. Presiunea ridicată a apei care curge prin boabele de cafea măcinate extrage aroma și aroma completă. Prepararea cafelei de înaltă presiune este recomandată de cei mai buni baristi, iar aparatele de cafea profesionale, care se găsesc în cele mai bune cafenele, oferă un sistem de înaltă presiune.

Opțiunea de a servi apă clocotită

Ceai sau ierburi proaspăt preparate? Desigur! Acest model de aparat este echipat cu opțiunea de a servi apă clocotită, pe care o puteți turna ceai, cafea instant, cafea cu cereale, ierburi și orice doriți.

Funcția de încălzire

Utilizați opțiunea de încălzire a ceașcă pentru a servi cafeaua la temperatura potrivită. Dispozitivul are un loc dedicat pentru cupe și o funcție de încălzire, datorită căreia cupele sunt ușor încălzite, iar cafeaua nu se răcorește atât de repede.

BARISTA TOUCH ™

Aparat de cafea cu ecran tactil

Râșniță de cafea conică integrată

Râșnița conică încorporată cu pietre din oțel inoxidabil vă permite să măcinați cantitatea necesară de cafea direct în portafiltru. Posibilitatea de a seta grosimea de măcinare și cantitatea de cafea preparată vă permit să experimentați și să obțineți ceașca de băutură perfectă, adaptată nevoilor dumneavoastră.

Sistem electronic de control al temperaturii PID

Espresso-ul dvs. perfect este rezultatul unei combinații perfecte de mai mulți factori: cafea proaspăt măcinată, cafea bătută corespunzător, presiunea de extracție potrivită și nu în ultimul rând temperatura apei. Orice fluctuații de temperatură în timpul extracției duc la pierderea spumei, iar cafeaua rezultată își pierde culoarea frumoasă a cafelei în doar câteva secunde. Sage SES880 are o tehnologie inovatoare de control al temperaturii. Sistemul electronic PID înregistrează temperatura pe tot parcursul procesului de extracție și asigură o temperatură constantă pentru prepararea adecvată a cafelei.

Aparat de cafea cu ecran tactil

Funcționarea cu o singură atingere a aparatului de cafea. Afișajul afișează informații complete despre cum să preparați o cafea grozavă. Cu Sage SES880, puteți seta puterea cafelei dvs. preferate, textura și temperatura laptelui spumat și puteți salva setările sub propriul nume. Puteți economisi până la 6 cafele personalizate.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Alti utilizatori au mai cautat

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sage SES880BSS Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Sage SES880BSS Inox puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sage SES880BSS Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]