Safer KITFULL2X5MP80M-TW

1 030.99 lei
(1 magazin)
Kit complet supraveghere video 5MP exterior Kit complet supraveghere video 5MP exterior. Un pachet de supraveghere video complet la o rezolutie foarte buna pentru ca tu sa poti inregistra imagini de calitate si astfel sa le poti folosi cu succes atunci cand ai un eveniment neplacut. In pachet puteti gasi doua camere de supraveghere 5MP cu lentila fixa de 3.6 mm. Camerele se pot folosi cu succes in exterior pentru ca sunt rezistente la apa si intemperii. Imaginile p ...

Descriere


Safer KITFULL2X5MP80M-TW

Kit complet supraveghere video 5MP exterior

Kit complet supraveghere video 5MP exterior. Un pachet de supraveghere video complet la o rezolutie foarte buna pentru ca tu sa poti inregistra imagini de calitate si astfel sa le poti folosi cu succes atunci cand ai un eveniment neplacut. In pachet puteti gasi doua camere de supraveghere 5MP cu lentila fixa de 3.6 mm. Camerele se pot folosi cu succes in exterior pentru ca sunt rezistente la apa si intemperii. Imaginile pot fi vizualizate pe internet foarte rapid si usor din browser sau din aplicatie dedicata. 

 

Camera supraveghere 5 MP, microfon incorporat, IR 80m, Dahua

Este noua camera de supraveghere de la Dahua cu senzor performant care produce imagini la rezolutie 2592 x 1944 pixeli pentru ca tu sa beneficiezi de mai multe detalii in imaginile de supraveghere video.

Cea mai vizibila diferenta intre camerele normale si cele cu rezolutie superioara este atunci cand ai nevoie mare sa recunosti un suspect intr-o imagine de supraveghere. Acum cu  ajutorul rezolutei mare poti sa maresti imaginea mai mult si astfel poti sa iti dai seama mai bine cine este suspectul. 

Camera cu DWDR (Digital Wide Dynamic Range) - gamă dinamică extinsă; permite obținerea imaginilor de calitate ridicată, în condiții de iluminare dificile.

Sistemul de montare integrat al camerei pe 3 axe, se poate regla în trei planuri şi permite rotirea camerei în orice direcţie. Raza de acţiune a iluminatorului IR indicată de producător depinde de condiţiile atmosferice (transparenţa aerului, a mediului, culoarea pereţilor, adică aşa-zisul coeficient de reflecţie a scenei).

 

DVR 4 canale Pentabrid cu rezolutie 8MP

Noua generatie de DVR-uri, de la SAFER, pentru rezolutie UHD 4K. Suporta camere de supraveghere HDCVI de maxim 8 megapixeli sau camere AHD/TVI de 5 megapixeli. Pe langa mai suporta camere IP si analogice clasice. 

Seria Lite este concepută pentru performanță și calitate ridicată la un cost scazut. Este o soluție excelentă pentru utilizatorii care se confruntă cu constrângeri bugetare, si solicita calitate si performanta. 

 

Compresie H265+ pentru eficienta crescuta in stocare

Odata cu adoptarea standardului de compresie Smart H.265 + / H.265, seria îmbunătățește eficiența de compresie, economisind costurile de stocare. Smart H.265 + poate reduce rata de biti si poate stoca cu eficienta crescuta. Inregistrarile sunt cu pana la 90% mai mici decat stocarea clasica H.264. 

 

Sistem video inteligent (IVS)


Cu ajutorul analizei video inteligente încorporate, modelul XVR are capacitatea de a detecta si analiza imaginile video. Ofera informatii inteligente standard pentru diverse comportamente cum ar fi obiecte abandonate, obiecte lipsa, analiza Tripwire, detectie la miscare intr-o anumita zona. 

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

  Windows - Browser Internet Explorer 
  iPhone APP - Vezi aici aplicatia
  Android APP - Vezi aici aplicatia
  Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Safer KITFULL2X5MP80M-TW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Safer KITFULL2X5MP80M-TW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.