Safer KIT4DOMEFHDMTL

480.99 lei
(1 magazin)
Camere dome - 2 Megapixeli Camera dome Safer inregistreaza imagini clare, detaliate la rezolutie Full HD 2MP, impreuna cu DVR-ul de mai sus va putea inregistra imagini la 4 Megapixeli LITE.   Unghi larg de supraveghere cu lentila de 2.8 mm  Camera este dotata cu o lentila wide-angle de 2.8 mm, montata pe un senzor de dimensiune mare. Astfel, aceasta camera ofera un unghi de supraveghere mare de 103°, fiind potrivita pentru suprinderea cadrelor largi.   &nb ...

Descriere


Safer KIT4DOMEFHDMTL

Camere dome - 2 Megapixeli

Camera dome Safer inregistreaza imagini clare, detaliate la rezolutie Full HD 2MP, impreuna cu DVR-ul de mai sus va putea inregistra imagini la 4 Megapixeli LITE.

 

Unghi larg de supraveghere cu lentila de 2.8 mm 

Camera este dotata cu o lentila wide-angle de 2.8 mm, montata pe un senzor de dimensiune mare. Astfel, aceasta camera ofera un unghi de supraveghere mare de 103°, fiind potrivita pentru suprinderea cadrelor largi.

 

 

DVR cu detectie faciala

Aceasta functie are la baza analiza persoanelor. Poate recunoaste sexul persoanei, purtarea mastii sau a ochelarilor, expresia faciala, varsta aproximativa s.a. Fiecare persoana poate fi adaugata intr-o baza de date unde puteti introduce manual numele persoanei, data nasterii, adresa, numarul de inregistrare, etc. Toate acestea sunt clasificate si sunt stocate in baza de date locala care suporta pana la 10 000 de persoane.

Se poate efectua cautarea dupa fete umane si se poate selecta manual sensibilitatea de potrivire.

NOTA: Pentru ca detectia faciala sa fie si mai eficienta (pentru a se detecta fetele de la distanta mai mare) recomandam utilizarea unui DVR cu rezolutie mai mare. Functia de detectare fete de pe acest DVR este eficienta daca il utilizati la intrari/iesiri, insa in spatii largi cum ar fi curti si parcari cei 2MP vor capta fetele, insa nu la fel de clar cum o face o camera de 5 sau 8MP(Asociata cu un DVR corespunzator).

 
 

Detectare miscare si alerte pe aplicatia mobila

Acest DVR are functie de detectare a miscarii numita SMD+(Smart Motion Detection) DVR-ul poate fi configurat sa inregistreze cu pana la 30 de secunde inainte de detectarea miscarii daca este configurat sa inregistreze doar atunci cand detecteaza miscare. De asemenea, DVR-ul poate fi configurat sa trimita o alarma catre aplicatia mobila atunci cand detecteaza miscarea sau atunci cand miscarea detectata este provocata de o persoana.

 

Detectare la trecerea unei linii imaginare si protectie perimetru

Functia tripwire (linie predefinita) poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita.
Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate. 

 
 

 

Vizualizarea imaginilor de la camere pe telefonul mobil

SAF-4X-1080-i2 functioneaza cu aplicatia mobila DMSS care este disponibila gratuit.

DVR-ul are si browser web incorporat care poate fi accesat la adresa IP predefinita(din reteaua locala).

  Windows - Browser Internet Explorer 
  iPhone APP - Vezi aici aplicatia
  Android APP - Vezi aici aplicatia
  Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Safer KIT4DOMEFHDMTL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Safer KIT4DOMEFHDMTL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.