Saeco Lirika One Touch Cappuccino

de la 2 099.00 lei
(2 magazine)
Lirika OTC este un automat simplu si compact ideal pentru locatii mici (birouri) si HO.RE.CA. Lirika, Lirika Plus si Lirika One Touch Cappuccin este cea mai buna expresie Saeco know-how ce ofera un mix calitate și de performanță de top. Automatul acesta se detaseaza prin capacitatea generoasa a rezrvoarelor de apa si cafea. Prin posibilitatea de a oferi bauturi precum: cappuccino si latte machiato. Saeco Lirika Plus are certificarea necesara pentru utilizarea in scopuri profesi ...

Descriere


Saeco Lirika One Touch Cappuccino

Lirika OTC este un automat simplu si compact ideal pentru locatii mici (birouri) si HO.RE.CA. Lirika, Lirika Plus si Lirika One Touch Cappuccin este cea mai buna expresie Saeco know-how ce ofera un mix calitate și de performanță de top.

Automatul acesta se detaseaza prin capacitatea generoasa a rezrvoarelor de apa si cafea.

Prin posibilitatea de a oferi bauturi precum: cappuccino si latte machiato.

Saeco Lirika Plus are certificarea necesara pentru utilizarea in scopuri profesionale, numar 60335-2-75. Totodata este conform cu cerintele solicitate de institutia etalon FEA, asociatia elevetiana ce raspunde de aparatele de uz casnic si uz profesional. 

 

Specialitati Saeco Lirika OTC se evidentiaza si prin interfata simplu de folosit, intuitiva, ce se exprima prin culori si inconite.

Trei trepte de reglare a aromei: prin alegerea gramajului - 6 grame, 8 grame si 10 grame

Caracteristici
Cappuccino: One touch cappuccino/automatizat
Greutate: 8 kg
Capacitate caseta reziduuri cafea: 15 pastile zat
Culoare: dark grey
Dimensiuni: 215 x 370 x 429 mm
Putere: 1850 W
Capacitate cafea boabe: 500 g
Rezervorul de apa: 2,5 l

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Saeco Lirika One Touch Cappuccino de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Saeco Lirika One Touch Cappuccino sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.