Saeco EP5444/90

de la 3.621,99 lei (2 magazine)
Descriere Espressor Automat Philips Saeco Seria 5400 EP5444/90 Sistem Lapte LatteGo 12 Bauturi Display Digital TFT Rasnita Ceramica Optiune Cafea Macinata Functie MEMO 4 Profiluri Gri Casmir   Savurează 12 tipuri de cafea uşor de obţinut, inclusiv café au lait Fiecare moment merită savurat cu tipul specific de cafea. De la puternicul espresso la savurosul cappuccino, espressorul tău automat oferă preparate perfecte, fără bătăi de cap şi fără &ic ...

Descriere


Saeco EP5444/90

Descriere Espressor Automat Philips Saeco Seria 5400 EP5444/90 Sistem Lapte LatteGo 12 Bauturi Display Digital TFT Rasnita Ceramica Optiune Cafea Macinata Functie MEMO 4 Profiluri Gri Casmir

 

Savurează 12 tipuri de cafea uşor de obţinut, inclusiv café au lait

Fiecare moment merită savurat cu tipul specific de cafea. De la puternicul espresso la savurosul cappuccino, espressorul tău automat oferă preparate perfecte, fără bătăi de cap şi fără întârziere.

 

Spumă de lapte fină şi cremoasă datorită camerei de spumare rapidă a sistemului de lapte

Completează-ţi cafeaua cu un strat de spumă de lapte fină şi cremoasă. LatteGo amestecă laptele cu aer la viteză mare în camera de spumare rotundă, apoi adaugă în ceaşcă un strat cremos de spumă de lapte, fără stropi şi exact la temperatura potrivită.

 

Selectare uşoară a cafelei cu afişajul intuitiv

Cu afişajul nostru uşor de utilizat, nimic nu stă în calea următoarei tale ceşti de cafea delicioasă. În câţiva paşi, poţi personaliza aroma boabelor proaspete şi poţi să-ţi satisfaci uşor pofta cu o ceaşcă de cafea.

 

Ajustează aroma şi volumul cu sistemul de personalizare a cafelei

Prepară-ţi o cafea în stil propriu cu setările uşor de ajustat ale sistemul de personalizare pentru intensitatea şi concentraţia cafelei şi a laptelui.

 

Şi mai multă aromă datorită funcţiei suplimentare de jet

Măreşte intensitatea băuturii tale cu caracteristica suplimentară de jet a sistemului de personalizare a cafelei, care adaugă aromă intensă, fără a da un gust amar.

 

Temperatură, aromă şi spumă perfecte, ceaşcă după ceaşcă

Sistemul de extragere a aromei realizează inteligent echilibrul optim între temperatura de preparare şi aroma extrasă prin menţinerea temperaturii apei între 90 şi 98 °C, în timp ce reglează debitul de apă, astfel încât să poţi savura cafele delicioase.

 

Reglează uşor după preferinţe cu 12 niveluri de măcinare

Râşniţele noastre ceramice durabile pot fi reglate în 12 trepte pentru a transforma boabele de cafea în orice doreşti, de la pudră ultrafină la măcinare grunjoasă.

 

20.000 de ceşti din cea mai bună cafea cu râşniţe ceramice durabile

Râşniţele noastre sunt 100% ceramice: extrem de dure şi de precise, astfel încât să poţi savura cafea aromată proaspătă pentru cel puţin 20.000 de ceşti.

 

Excepţional de uşor de curăţat cu LatteGo: 2 piese, fără tuburi

Pentru confortul tău, poţi spăla sistemul de lapte LatteGo, tava de scurgere şi recipientul pentru cafea măcinată în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare igienică.

 

Până la 5000 de ceşti* fără detartrare graţie AquaClean

Schimbând filtrul după ce aparatul îţi solicită acest lucru, nu va trebui să detartrezi aparatul timp de până la 5000 de ceşti*, beneficiind de apă curată şi purificată.

 

Curăţare uşoară graţie unităţii de preparare complet detaşabile

Unitatea de preparare este inima oricărui espressor complet automat şi trebuie curăţată periodic. Unitatea de preparare detaşabilă permite curăţarea temeinică prin simpla clătire la robinet.

 

Aparat premium, elegant, proiectat pentru bucătăria ta

Cafeaua ta devine centrul atenţiei datorită designului elegant al aparatului. Partea frontală cromată asigură un decor premium pentru fiecare ceaşcă de cafea şi adaugă o notă suplimentară de stil bucătăriei.

 

Cafeaua perfectă de fiecare dată mulţumită celor 4 profiluri de utilizator

Bucură-te de fiecare dată de cafeaua care-ţi place, cu patru profiluri de utilizator care îţi memorează reţetele personalizate. Cu un profil suplimentar pentru oaspeţi, vizitatorii tăi pot savura o cafea exact aşa cum le place, fără a schimba preferinţele tale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Saeco EP5444/90 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Saeco EP5444/90 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.