Saber Interactive World War Z PlayStation 4

Omenirea este pe punctul de a dispărea. Din New York până la Moscova și Ierusalim, apocalipsa continuă să se răspândească. Pe masura ce sfarsitul se incheie, o trupa este impinsa sa invinga impreuna si sa supravietuiasca. Războiul din Z este un shooter care lovește inima, cat pentru până la 4 jucători, cu roiuri de sute de zombi. Bazat pe filmul Paramount Pictures,"World War Z" se concentrează pe un joc rapid, în timp ce explorează noi intamplari din întreaga lume. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Saber Interactive World War Z PlayStation 4

Omenirea este pe punctul de a dispărea. Din New York până la Moscova și Ierusalim, apocalipsa continuă să se răspândească. Pe masura ce sfarsitul se incheie, o trupa este impinsa sa invinga impreuna si sa supravietuiasca. Războiul din Z este un shooter care lovește inima, cat pentru până la 4 jucători, cu roiuri de sute de zombi. Bazat pe filmul Paramount Pictures,"World War Z" se concentrează pe un joc rapid, în timp ce explorează noi intamplari din întreaga lume.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Saber Interactive World War Z PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Saber Interactive World War Z PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.