Saber Interactive Shaq Fu A Legend Reborn PC

Lumea este la un pas de dezastru. Celebritățile demonice au preluat planeta. Un singur om nu poate salva: un orfan chinezesc sărac numit Shaq Fei Hung. În Shaq Fu, jucătorii preiau controlul asupra Shaquille O'Neal, de neoprit, luptându-se prin hoardele iadului și Hollywoodului. Învingeți zeci de dușmani, așa cum Shah învață noi mișcări, călătorește în locații unice și luptă cu legiunile celor blestemați. La sfârșitul fiecărei c ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Saber Interactive Shaq Fu A Legend Reborn PC

Lumea este la un pas de dezastru. Celebritățile demonice au preluat planeta. Un singur om nu poate salva: un orfan chinezesc sărac numit Shaq Fei Hung. În Shaq Fu, jucătorii preiau controlul asupra Shaquille O'Neal, de neoprit, luptându-se prin hoardele iadului și Hollywoodului. Învingeți zeci de dușmani, așa cum Shah învață noi mișcări, călătorește în locații unice și luptă cu legiunile celor blestemați. La sfârșitul fiecărei călătorii, Shaq trebuie să se confrunte cu un șef puternic, rupt direct de pe titlurile tabloidelor și sa aplecat asupra distrugerii noastre. Va triumfa? Bineînțeles, el va ... Este Shaq.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Saber Interactive Shaq Fu A Legend Reborn PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Saber Interactive Shaq Fu A Legend Reborn PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.