Saber Interactive Shaq Fu A Legend Reborn Nintendo Switch

63.45 lei
(1 magazin)
Lumea este la un pas de dezastru. Celebrități demonice au preluat planeta. Un singur om ne poate salva: un orfan chinezesc sărac numit Shaq Fei Hung. În Shaq Fu, jucătorii preiau controlul asupra Shaquille O'Neal, de neoprit, luptându-se prin hoardele iadului și Hollywood-ului. Învingeți zeci de dușmani, așa cum Shah învață noi mișcări, călătorește în locații unice și luptă cu legiunile celor blestemați. La sfârșitul fiecărei călătorii, Shaq trebuie să se ...

Descriere - Saber Interactive Shaq Fu A Legend Reborn Nintendo Switch


Lumea este la un pas de dezastru. Celebrități demonice au preluat planeta. Un singur om ne poate salva: un orfan chinezesc sărac numit Shaq Fei Hung. În Shaq Fu, jucătorii preiau controlul asupra Shaquille O'Neal, de neoprit, luptându-se prin hoardele iadului și Hollywood-ului. Învingeți zeci de dușmani, așa cum Shah învață noi mișcări, călătorește în locații unice și luptă cu legiunile celor blestemați. La sfârșitul fiecărei călătorii, Shaq trebuie să se confrunte cu un sef puternic, rupt direct de pe titlurile tabloidelor și sa aplecat asupra distrugerii noastre. Va triumfa? Bineînțeles, el va ... Este Shaq.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Saber Interactive Shaq Fu A Legend Reborn Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Saber Interactive Shaq Fu A Legend Reborn Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.