Russel Hobbs Matte Black 24672-56

de la 127,98 lei (4 magazine)
Iubesti sa pregatesti briose? Adori sa prepari pizza de casa? Ajungand la o putere maxima de 350 W, mixerul Matte Black te va ajuta sa le faci pe toate, cu stil. Avand 2 teluri cromate, 2 carlige pentru aluat cromate si un finisaj negru mat texturat, totul la acest mixer este premium. Cele 5 trepte de viteza si functia Turbo te vor ajuta sa infrunti orice reteta, iar butonul util pentru detasarea accesoriilor te va ajuta sa le faci pe toate, fara a face dezordine. ...

Descriere


Russel Hobbs Matte Black 24672-56

Iubesti sa pregatesti briose? Adori sa prepari pizza de casa? Ajungand la o putere maxima de 350 W, mixerul Matte Black te va ajuta sa le faci pe toate, cu stil.

Avand 2 teluri cromate, 2 carlige pentru aluat cromate si un finisaj negru mat texturat, totul la acest mixer este premium.

Cele 5 trepte de viteza si functia Turbo te vor ajuta sa infrunti orice reteta, iar butonul util pentru detasarea accesoriilor te va ajuta sa le faci pe toate, fara a face dezordine.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Russel Hobbs Matte Black 24672-56 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Russel Hobbs Matte Black 24672-56 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.