Ruris R-Power GE 1000

de la 1 275.99 lei (11 magazine)
Generatorul se utilizează pentru iluminat în gospodării sau activităţi turistice de camping datorită faptului că este uşor de transportat. Generatorul are un panou de comandă şi control pentru siguranţa operatorului în orice condiţii. Pornirea uşoară face ca acest generator să fie utilizabil şi de operatorii fără experienţă. Putere generator 1000 W Frecvenţă de lucru 50 Hz Număr prize 1 Înfăşur ...

Descriere


Ruris R-Power GE 1000

Generatorul se utilizează pentru iluminat în gospodării sau activităţi turistice de camping datorită faptului că este uşor de transportat. Generatorul are un panou de comandă şi control pentru siguranţa operatorului în orice condiţii. Pornirea uşoară face ca acest generator să fie utilizabil şi de operatorii fără experienţă.

Putere generator

1000 W

Frecvenţă de lucru

50 Hz

Număr prize

1

Înfăşurare stator, rotor

Cupru

Tensiune de ieşire DC

12 V

Tensiune de ieşire AC

220 V

Putere motor

3 CP

Capacitate cilindrică

130 cc

Ciclu de funcţionare

4 timpi

Sistem de aprindere

Electronic

Pornire

Manuală

Combustibil

Benzină fără plumb

Capacitate rezervor

6 L

Consum mediu combustibil

0.33 (litri/Kw/h)

Voltmetru analogic

Dotare standard

Siguranţă fuzibilă

Dotare standard

Tip cadru

Industrial

Greutate

27 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ruris R-Power GE 1000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ruris R-Power GE 1000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.