Ruris CleanPowerJet 1700

de la 949,00 lei (2 magazine)
  Spalatorul de inalta presiune RURIS Clean Power Jet 1700 permite utilizatorului sa efectueze o selecție de tipuri de jet de apa prin simpla rotire a deflectorului din capul lancei. Astfel, in mai puțin de 1 secunda, jetul de apa este format. Pentru zone inguste, unde necesitatea unei curațari punctuale de inalta presiune trebuie efectuata, aparatul poate fi dotat cu lance de inalta presiune. Inlocuirea lancei standard se face imediat prin simpla rotire a acesteia, detașa ...

Descriere


Ruris CleanPowerJet 1700

 

Spalatorul de inalta presiune RURIS Clean Power Jet 1700 permite utilizatorului sa efectueze o selecție de tipuri de jet de apa prin simpla rotire a deflectorului din capul lancei. Astfel, in mai puțin de 1 secunda, jetul de apa este format. Pentru zone inguste, unde necesitatea unei curațari punctuale de inalta presiune trebuie efectuata, aparatul poate fi dotat cu lance de inalta presiune. Inlocuirea lancei standard se face imediat prin simpla rotire a acesteia, detașarea și schimbarea cu o alta lance.
 
Generația noua de aparate de inalta presiune RURIS permit montajul unei lance 5:1, care are mai multe tipuri de jet cu apa printre care se numara și funcția elicoidala.
Funcția lancei cu jet elicoidal permite curațarea suprafețelor sensibile unde nu pot fi aplicate presiuni inalte, iar jetul elicoidal poate indeparta cu ușurința diverse resturi impregnate pe suprafața sensibila.
Tot la aceasta funcție se adauga o precizie mare de lucru fara a impraștia jetul de apa pe pardoseala sau pe obiectele din apropierea acestora.
Consumul proporțional de apa in raport cu presiunea creata de aparatul RURIS permit utilizatorului o curațare rapida cu un consum redus de apa.
Aparatul de spalat cu inalta presiune RURIS este dotat cu o pompa de capacitate mare care poate livra apa mai multa pentru mometele in care se dorește o limpezire mai mare in urma aplicațiilor unde au fost folosite mai multe soluții pentru degresare.
Consumul proporțional de apa in raport cu presiunea creata de aparatul RURIS permite utilizatorului o curațare rapida cu un consum redus de apa.
Spumarea nu mai trebuie facuta prin atașarea unui recipient cu sapun lichid pe lancea ca in cazul unui aparat clasic. Funcția de spumare și rezervorul sunt incorporate in șasiul aparatului, lucru care perimite o diversitate mai mare in timpul utilizarii, prin trecerea de la curațarea clasica la o degresare rapida și ușoara a pardoselei.
O funcție importanta este blocarea unghiului jetului de apa, datorita butonului de blocare incorporat in patul pistolului. In acest fel, utilizatorul nu trebuie sa iși schimbe poziția de lucru indiferent de unghiul in care este poziționata piesa ce trebuie degresata sau pavajul.
Deplasarea se poate face doar cu o singura mana, datorita faptului ca furtunul și accesoriile sunt incorporate și fixate in șasiul aparatului RURIS.
Conectarea aparatului RURIS la rețeaua de apa este facuta cu ajutorul dispozitivului cu funcție dubla și anume filtrarea apei și cuplajul rapid al furtunului de apa.
Toate aparatele RURIS dispun de funcția de rotire la 360 grade a furtunului in corpul pistolul de apa, lucru care permite o folosire indelungata a furtunelor RURIS de inalta presiune fara a se deteriora inserția furtunului și implicit furtunul.
 
 

1700qr21

Caracteristici generale
Tip produsSistem de spalare cu presiune
Tensiune (V)220 - 240
Putere2200 W
Presiune170 bari
Greutate (Kg)9

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ruris CleanPowerJet 1700 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ruris CleanPowerJet 1700 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.