Rufster Sort streasina Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat

Sorturile pentru streasinã Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Sortul se aseazã la streasinã, sub învelitoare, fãcând legãtura cu sistemul de drenaj. Acesta are rolul de a permite scurgerea apei de pe învelitoare în jgheab. Spatiul dintre învelitoare si sortul de stre ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rufster Sort streasina Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat


Sorturile pentru streasinã Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Sortul se aseazã la streasinã, sub învelitoare, fãcând legãtura cu sistemul de drenaj. Acesta are rolul de a permite scurgerea apei de pe învelitoare în jgheab. Spatiul dintre învelitoare si sortul de streasinã se închide cu bureti de etansare.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Caramiziu
Latime (mm) 115
Grosime (mm) 0.50
Cantitate zinc (g/m2) 225
Strat final Mat structurat
Latura (mm) 70
Tip produs Sort streasina
Greutate (kg) 1.771

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Sort streasina Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Sort streasina Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.