Rufster Sort streasina Eco 0,45 mm grosime 7024 gri-grafit

36.16 lei
(1 magazin)
SORT STREASINA Rufster ECO 0,45 mm grosime 7024 GRI-GRAFITSorturile pentru streasinã Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.Sortul se aseazã la streasinã, sub învelitoare, fãcând legãtura cu sistemul de drenaj. Acesta are rolul de a permite scurgerea apei de pe învelitoare în jghe ...

Descriere


Rufster Sort streasina Eco 0,45 mm grosime 7024 gri-grafit

SORT STREASINA Rufster ECO 0,45 mm grosime 7024 GRI-GRAFIT

Sorturile pentru streasinã Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Sortul se aseazã la streasinã, sub învelitoare, fãcând legãtura cu sistemul de drenaj. Acesta are rolul de a permite scurgerea apei de pe învelitoare în jgheab. Spatiul dintre învelitoare si sortul de streasinã se închide cu bureti de etansare.

Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Sort streasina Eco 0,45 mm grosime 7024 gri-grafit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Sort streasina Eco 0,45 mm grosime 7024 gri-grafit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.