Rufster Racord perete Premium 0,5 mm grosime 5010 MS albastru mat structurat

35.62 lei (1 magazin)
Racordurile pentru perete Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Racordul de perete se foloseste la îmbinarea învelitorii cu o suprafatã verticalã. Acesta asigurã închiderea acoperisului la cosul de fum sau la peretii sau zidurile care mãrginesc sarpanta. UM Buc L ...

Descriere


Rufster Racord perete Premium 0,5 mm grosime 5010 MS albastru mat structurat


Racordurile pentru perete Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Racordul de perete se foloseste la îmbinarea învelitorii cu o suprafatã verticalã. Acesta asigurã închiderea acoperisului la cosul de fum sau la peretii sau zidurile care mãrginesc sarpanta.


UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Albastru
Grosime (mm) 0.50
Cantitate zinc (g/m2) 225
Strat final Mat structurat
Latura (mm) 115
Inaltime (mm) 50
Tip produs Racord
Greutate (kg) 1.348

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Racord perete Premium 0,5 mm grosime 5010 MS albastru mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Racord perete Premium 0,5 mm grosime 5010 MS albastru mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.