Rufster Racord perete Eco 0,45 mm grosime 6005 verde

27.91 lei
(1 magazin)
RACORD PERETE Rufster ECO 0,45mm grosime 6005 VERDERacordurile pentru perete Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.Racordul de perete se foloseste la îmbinarea învelitorii cu o suprafatã verticalã. Acesta asigurã închiderea acoperisului la cosul de fum sau la peretii sau zidurile care mãrginesc sarpanta.Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un ...

Descriere


Rufster Racord perete Eco 0,45 mm grosime 6005 verde

RACORD PERETE Rufster ECO 0,45mm grosime 6005 VERDE


Racordurile pentru perete Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Racordul de perete se foloseste la îmbinarea învelitorii cu o suprafatã verticalã. Acesta asigurã închiderea acoperisului la cosul de fum sau la peretii sau zidurile care mãrginesc sarpanta.


Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Descopera gama de produse Rufster pe www.Rufster.ro
https://ro-ro.facebook.com/Rufster
https://www.instagram.com/Rufster.ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Racord perete Eco 0,45 mm grosime 6005 verde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Racord perete Eco 0,45 mm grosime 6005 verde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.