Rufster Pazie jgheab Premium 0,5 mm grosime 6005 MS verde mat structurat

Paziile pentru jgheab Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Pazia de jgheab este un element decorativ care mascheazã streasina din lemn. Aceasta se monteazã la capetele grinzilor, în plan vertical, formând un fundal în spatele jgheaburilor. UM Buc Lungime (m) 2 Mater ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rufster Pazie jgheab Premium 0,5 mm grosime 6005 MS verde mat structurat

Paziile pentru jgheab Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.Pazia de jgheab este un element decorativ care mascheazã streasina din lemn. Aceasta se monteazã la capetele grinzilor, în plan vertical, formând un fundal în spatele jgheaburilor.
UMBuc
Lungime (m)2
Materialtabla de otel prevopsita
CuloareVerde
Grosime (mm)0.50
Cantitate zinc (g/m2)225
Strat finalMat structurat
Inaltime (mm)150
Intaritura (mm)20
Tip produsPazie jgheab
Greutate (kg)1.386

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Pazie jgheab Premium 0,5 mm grosime 6005 MS verde mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Pazie jgheab Premium 0,5 mm grosime 6005 MS verde mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.