Rufster Pazie jgheab Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat

49.69 lei (1 magazin)
PAZIE JGHEAB Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 3009MS CARAMIZIU MAT STRUCTURAT Paziile pentru jgheab Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Pazia de jgheab este un element decorativ care mascheazã streasina din lemn. Aceasta se monteazã la capetele grinzilor, în plan vertical, formând un fundal în spatele jgheaburilor. Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta ...

Descriere


Rufster Pazie jgheab Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat

PAZIE JGHEAB Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 3009MS CARAMIZIU MAT STRUCTURATPaziile pentru jgheab Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Pazia de jgheab este un element decorativ care mascheazã streasina din lemn. Aceasta se monteazã la capetele grinzilor, în plan vertical, formând un fundal în spatele jgheaburilor.

Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Descopera gama de produse Rufster pe www.Rufster.ro
https://ro-ro.facebook.com/Rufster
https://www.instagram.com/Rufster.ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Pazie jgheab Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Pazie jgheab Premium 0,5 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.