Rufster Parazapada Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat

Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã. UM Buc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rufster Parazapada Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat


Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Gri antracit
Grosime (mm) 0.50
Cantitate zinc (g/m2) 225
Strat final Mat structurat
Latura (mm) 115
Inaltime (mm) 80
Tip produs Parazapada
Greutate (kg) 1.848

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Parazapada Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Parazapada Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.