Rufster Parazapada Premium 0,5 mm grosime 5010 albastru

46.08 lei
(1 magazin)
Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã. UM Buc Lungime (m) 2 ...

Descriere


Rufster Parazapada Premium 0,5 mm grosime 5010 albastru


Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Albastru
Grosime (mm) 0.50
Cantitate zinc (g/m2) 225
Strat final Poliester lucios
Latura (mm) 115
Inaltime (mm) 80
Tip produs Parazapada

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Parazapada Premium 0,5 mm grosime 5010 albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Parazapada Premium 0,5 mm grosime 5010 albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.