Rufster Parazapada potcoava Premium 0,5 mm grosime 3005 MS visiniu mat structurat

13.36 lei (1 magazin)
Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã. UM Buc M ...

Descriere


Rufster Parazapada potcoava Premium 0,5 mm grosime 3005 MS visiniu mat structurat

Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã.

UM Buc
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Visiniu
Latime (mm) 75
Grosime (mm) 0.50
Cantitate zinc (g/m2) 225
Strat final Mat structurat
Tip produs Parazapada
Greutate (kg) 0.11

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Parazapada potcoava Premium 0,5 mm grosime 3005 MS visiniu mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Parazapada potcoava Premium 0,5 mm grosime 3005 MS visiniu mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.