Rufster Parazapada Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester

Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã. UM Buc Lun ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rufster Parazapada Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester

Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Negru
Grosime (mm) 0.55
Cantitate zinc (g/m2) 275
Strat final Super poliester
Latura (mm) 115
Inaltime (mm) 80
Tip produs Parazapada
Greutate (kg) 1.848

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Parazapada Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Parazapada Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.