Rufster Parazapada Eco 0,45 mm grosime 7024 gri-grafit 19146

47.05 lei (1 magazin)
PARAZAPEZI Rufster ECO 0,45 mm grosime 7024 GRI-GRAFIT Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiu ...

Descriere


Rufster Parazapada Eco 0,45 mm grosime 7024 gri-grafit 19146

PARAZAPEZI Rufster ECO 0,45 mm grosime 7024 GRI-GRAFIT


Parazãpezile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Parazãpada se monteazã pe învelitoare, perpendicular cu panta acoperisului. Aceasta are rolul de a opri alunecarea zãpezii în caz de dezghet si previne cãderea bruscã a sloiurilor de gheatã.

Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Descopera gama de produse Rufster pe www.Rufster.ro
https://ro-ro.facebook.com/Rufster
https://www.instagram.com/Rufster.ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Parazapada Eco 0,45 mm grosime 7024 gri-grafit 19146 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Parazapada Eco 0,45 mm grosime 7024 gri-grafit 19146 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.