Rufster Jgheab ascuns Premium 0,5 mm grosime 8019 MS maro-grafit mat structurat

10.20 lei (1 magazin)
Jgheaburile ascunse Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Jgheabul ascuns se foloseste la acoperisurile evazate, ale cãror laterale nu formeazã unghi de 90° cu streasina. Acestea se monteazã sub învelitoare si bordura fronton, canalizând apa pluvialã spre jgheaburi. UM Buc ...

Descriere


Rufster Jgheab ascuns Premium 0,5 mm grosime 8019 MS maro-grafit mat structurat


Jgheaburile ascunse Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Jgheabul ascuns se foloseste la acoperisurile evazate, ale cãror laterale nu formeazã unghi de 90° cu streasina. Acestea se monteazã sub învelitoare si bordura fronton, canalizând apa pluvialã spre jgheaburi.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Brun
Latime (mm) 95
Grosime (mm) 0.50
Cantitate zinc (g/m2) 225
Strat final Mat structurat
Inaltime (mm) 50
Tip produs Jgheab
Greutate (kg) 1.348

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Jgheab ascuns Premium 0,5 mm grosime 8019 MS maro-grafit mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Jgheab ascuns Premium 0,5 mm grosime 8019 MS maro-grafit mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.