Rufster Jgheab ascuns Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester

Jgheaburile ascunse Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Jgheabul ascuns se foloseste la acoperisurile evazate, ale cãror laterale nu formeazã unghi de 90° cu streasina. Acestea se monteazã sub învelitoare si bordura fronton, canalizând apa pluvialã spre jgheaburi. UM Buc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rufster Jgheab ascuns Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester


Jgheaburile ascunse Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Jgheabul ascuns se foloseste la acoperisurile evazate, ale cãror laterale nu formeazã unghi de 90° cu streasina. Acestea se monteazã sub învelitoare si bordura fronton, canalizând apa pluvialã spre jgheaburi.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Negru
Latime (mm) 95
Grosime (mm) 0.55
Cantitate zinc (g/m2) 275
Strat final Super poliester
Inaltime (mm) 50
Tip produs Jgheab

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Jgheab ascuns Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Jgheab ascuns Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.