Rufster Jgheab ascuns Eco 0,45 mm 6020 MS verde-crom mat structurat

47.76 lei
(1 magazin)
JGHEAB ASCUNS Rufster ECO 0,45 mm grosime 6020MS VERDE-CROM MAT STRUCTURATJgheaburile ascunse Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.Jgheabul ascuns se foloseste la acoperisurile evazate, ale cãror laterale nu formeazã unghi de 90° cu streasina. Acestea se monteazã sub învelitoare si bordura fronton, canalizând apa pluvialã spre jgheaburi.Pentru o relatie pe viata c ...

Descriere


Rufster Jgheab ascuns Eco 0,45 mm 6020 MS verde-crom mat structurat

JGHEAB ASCUNS Rufster ECO 0,45 mm grosime 6020MS VERDE-CROM MAT STRUCTURAT


Jgheaburile ascunse Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Jgheabul ascuns se foloseste la acoperisurile evazate, ale cãror laterale nu formeazã unghi de 90° cu streasina. Acestea se monteazã sub învelitoare si bordura fronton, canalizând apa pluvialã spre jgheaburi.


Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Descopera gama de produse Rufster pe www.Rufster.ro
https://ro-ro.facebook.com/Rufster
https://www.instagram.com/Rufster.ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Jgheab ascuns Eco 0,45 mm 6020 MS verde-crom mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Jgheab ascuns Eco 0,45 mm 6020 MS verde-crom mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.