Rufster Dolie Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat

Doliile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Doliile se monteazã la intersectia a douã sarpante, fãcând astfel legãtura între cele douã ape. Acestea se aseazã sub învelitoare si au rolul de a dirija apa pluvialã spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre învelitoa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rufster Dolie Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat


Doliile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Doliile se monteazã la intersectia a douã sarpante, fãcând astfel legãtura între cele douã ape. Acestea se aseazã sub învelitoare si au rolul de a dirija apa pluvialã spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre învelitoare si dolie se închide cu bureti de etansare.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Gri antracit
Grosime (mm) 0.50
Cantitate zinc (g/m2) 275
Strat final Mat structurat
Latura (mm) 225
Intaritura (mm) 25
Tip produs Dolie
Greutate (kg) 3.85

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Dolie Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Dolie Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.