Rufster Dolie Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester

96.99 lei
(1 magazin)
Doliile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.Doliile se monteazã la intersectia a douã sarpante, fãcând astfel legãtura între cele douã ape. Acestea se aseazã sub învelitoare si au rolul de a dirija apa pluvialã spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre învelitoare s ...

Descriere


Rufster Dolie Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester


Doliile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Doliile se monteazã la intersectia a douã sarpante, fãcând astfel legãtura între cele douã ape. Acestea se aseazã sub învelitoare si au rolul de a dirija apa pluvialã spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre învelitoare si dolie se închide cu bureti de etansare.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Negru
Grosime (mm) 0.55
Cantitate zinc (g/m2) 275
Strat final Super poliester
Latura (mm) 225
Intaritura (mm) 25
Tip produs Dolie
Greutate (kg) 3.85

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Dolie Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Dolie Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.