Rufster Dolie Eco 0,45 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat

27.90 lei (1 magazin)
Doliile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Doliile se monteazã la intersectia a douã sarpante, fãcând astfel legãtura între cele douã ape. Acestea se aseazã sub învelitoare si au rolul de a dirija apa pluvialã spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre învelitoa ...

Descriere


Rufster Dolie Eco 0,45 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat


Doliile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Doliile se monteazã la intersectia a douã sarpante, fãcând astfel legãtura între cele douã ape. Acestea se aseazã sub învelitoare si au rolul de a dirija apa pluvialã spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre învelitoare si dolie se închide cu bureti de etansare.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Rosu
Latime (mm) 225
Grosime (mm) 0.45
Cantitate zinc (g/m2) 225
Strat final Mat structurat
Intaritura (mm) 25
Tip produs Dolie
Greutate (kg) 3.465

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Dolie Eco 0,45 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Dolie Eco 0,45 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.