Rufster Dolie Eco 0,45 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat

66.22 lei
(1 magazin)
DOLIA Rufster ECO 0,45 mm grosime 3009MS CARAMIZIU MAT STRUCTURATDoliile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.Doliile se monteazã la intersectia a douã sarpante, fãcând astfel legãtura între cele douã ape. Acestea se aseazã sub învelitoare si au rolul de a dirija apa pluvialã spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre învelitoare si dolie se închide cu bureti d ...

Descriere


Rufster Dolie Eco 0,45 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat

DOLIA Rufster ECO 0,45 mm grosime 3009MS CARAMIZIU MAT STRUCTURATDoliile Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Doliile se monteazã la intersectia a douã sarpante, fãcând astfel legãtura între cele douã ape. Acestea se aseazã sub învelitoare si au rolul de a dirija apa pluvialã spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre învelitoare si dolie se închide cu bureti de etansare.

Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Descopera gama de produse Rufster pe www.Rufster.ro
https://ro-ro.facebook.com/Rufster
https://www.instagram.com/Rufster.ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Dolie Eco 0,45 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Dolie Eco 0,45 mm grosime 3009 MS caramiziu mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.