Rufster Coame pentru tigla Premium 0,5 mm grosime 9005 negru

74.86 lei
(1 magazin)
COAME PT TIGLA Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 9005 NEGRUCoamele semirotunde Rufster sunt realizate la linia specialã pentru coame din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.Coamele semirotunde se folosesc în special pentru acoperisurile cu tiglã metalicã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile.Pentru o relatie pe viata cu învelitoare ...

Descriere


Rufster Coame pentru tigla Premium 0,5 mm grosime 9005 negru

COAME PT TIGLA Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 9005 NEGRU


Coamele semirotunde Rufster sunt realizate la linia specialã pentru coame din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Coamele semirotunde se folosesc în special pentru acoperisurile cu tiglã metalicã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile.

Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Descopera gama de produse Rufster pe www.Rufster.ro
https://ro-ro.facebook.com/Rufster
https://www.instagram.com/Rufster.ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Coame pentru tigla Premium 0,5 mm grosime 9005 negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Coame pentru tigla Premium 0,5 mm grosime 9005 negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.