Rufster Coame pentru tigla Eco 0,45 mm grosime 3009 caramiziu

76.95 lei (1 magazin)
Coamele semirotunde Rufster sunt realizate la linia specialã pentru coame din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Coamele semirotunde se folosesc în special pentru acoperisurile cu tiglã metalicã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile. ...

Descriere


Rufster Coame pentru tigla Eco 0,45 mm grosime 3009 caramiziu

Coamele semirotunde Rufster sunt realizate la linia specialã pentru coame din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Coamele semirotunde se folosesc în special pentru acoperisurile cu tiglã metalicã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile.

UM Buc
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Caramiziu
Grosime (mm) 0.45
Cantitate zinc (g/m2) 225
Strat final Poliester lucios
Tip produs Coama tigla

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Coame pentru tigla Eco 0,45 mm grosime 3009 caramiziu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Coame pentru tigla Eco 0,45 mm grosime 3009 caramiziu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.