Rufster Coama pentru gard Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat

21.86 lei
(1 magazin)
COAMA PT GARD Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 7016MS GRI-ANTRACIT MAT STRUCTURATCoame gard drepte Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, pentru un aspect uniform al gardului, coamele se produc din acceasi materie prima ca si tabla cutata.Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !- comenzi din aceleasi loturi de materie prima- Declaratie de Origine pentru mater ...

Descriere


Rufster Coama pentru gard Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat

COAMA PT GARD Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 7016MS GRI-ANTRACIT MAT STRUCTURAT


Coame gard drepte Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, pentru un aspect uniform al gardului, coamele se produc din acceasi materie prima ca si tabla cutata.


Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Coama pentru gard Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Coama pentru gard Premium 0,5 mm grosime 7016 MS gri-antracit mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.