Rufster Coama dreapta Premium 0,5 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat

52.54 lei (1 magazin)
Coamele drepte Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Coamele drepte se folosesc în special pentru acoperisurile cu tablã cutatã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile. UM Buc ...

Descriere


Rufster Coama dreapta Premium 0,5 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat


Coamele drepte Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Coamele drepte se folosesc în special pentru acoperisurile cu tablã cutatã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Rosu
Latime (mm) 214
Grosime (mm) 0.50
Cantitate zinc (g/m2) 225
Strat final Mat structurat
Latura (mm) 110
Tip produs Coama dreapta
Greutate (kg) 2.406

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Coama dreapta Premium 0,5 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Coama dreapta Premium 0,5 mm grosime 3011 MS rosu mat structurat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.