Rufster Coama dreapta Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester

65.68 lei (1 magazin)
COAMA DREAPTA Rufster EXTRA 0,55mm grosime 9005MPR NEGRU SUPER-POLIESTER Coamele drepte Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale. Coamele drepte se folosesc în special pentru acoperisurile cu tablã cutatã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile. Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ...

Descriere


Rufster Coama dreapta Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester

COAMA DREAPTA Rufster EXTRA 0,55mm grosime 9005MPR NEGRU SUPER-POLIESTER


Coamele drepte Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tablã planã tãiatã la slitter, fiind produse din aceeasi materie primã ca si învelitorile principale.

Coamele drepte se folosesc în special pentru acoperisurile cu tablã cutatã. Acestea se monteazã la intersectia a douã ape, închizând acoperisul în partea superioarã, prevenind infiltratiile.

Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Descopera gama de produse Rufster pe www.Rufster.ro
https://ro-ro.facebook.com/Rufster
https://www.instagram.com/Rufster.ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Coama dreapta Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Coama dreapta Extra 0,55 mm grosime 9005 MPR negru super-poliester sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.