Rufster Carlige Q125 visiniu 3005

7.23 lei (1 magazin)
Noul cârlig de jgheab Rufster rãspunde nevoilor montatorilor si creste performanta sistemului de drenaj per ansamblu. Acestea prezintã o serie de avantaje unice în România si sunt singurele de pe piata româneascã produse din rulou de tablã prevopsitã, în loc de platband vopsit în câmp electrostatic. Rufster ofera un sistem de drenaj compus din elemente fabricate din cele mai bune materiale, conform standardel ...

Descriere


Rufster Carlige Q125 visiniu 3005

Noul cârlig de jgheab Rufster rãspunde nevoilor montatorilor si creste performanta sistemului de drenaj per ansamblu. Acestea prezintã o serie de avantaje unice în România si sunt singurele de pe piata româneascã produse din rulou de tablã prevopsitã, în loc de platband vopsit în câmp electrostatic.
Rufster ofera un sistem de drenaj compus din elemente fabricate din cele mai bune materiale, conform standardelor EN 612 si EN 1462.
Componentele de baza sunt realizate în unitatea proprie de productie, iar accesoriile sunt aduse de la furnizori externi.

Gama dimensionala a sistemului este adaptata acoperisurilor de dimensiuni medii si mici, majoritar întâlnite.

Montajul elementelor este usor iar pentru întretinerea sistemului nu este nevoie decât de verificari sau curatari periodice ale jgheaburilor si cailor de scurgere.

Sitemul de drenaj Rufster este acoperit de o Garantie de 15 ani.

Avantaje:
- Produse din rulou - tablã de 1 mm
- Scala gradatã pentru înclinatie jgheab
- Prindere cu ajustare si gaurã pentru surub
- Finisaj Pural 50µ în culorile drenajului


UM Buc
Grosime (mm) 1
Diametru (mm) 125
Cantitate zinc (g/m2) 225
Culoare Visiniu
Strat final Pural 50 µ (PUR)
Material tabla de otel cu protectie multistrat
Tip produs Carlige jgheab
Greutate (kg) 0.315

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Carlige Q125 visiniu 3005 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Carlige Q125 visiniu 3005 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.