Rufster Capac jgheab Q125 visiniu 3005 visiniu(universal)

9.50 lei
(1 magazin)
Rufster ofera un sistem de drenaj compus din elemente fabricate din cele mai bune materiale, conform standardelor EN 612 si EN 1462. Componentele de baza sunt realizate în unitatea proprie de productie, iar accesoriile sunt aduse de la furnizori externi.Gama dimensionala a sistemului este adaptata acoperisurilor de dimensiuni medii si mici, majoritar întâlnite.Montajul elementelor este usor iar pentru întretinerea sistemului nu este nevoie decât de verific ...

Descriere


Rufster Capac jgheab Q125 visiniu 3005 visiniu(universal)

Rufster ofera un sistem de drenaj compus din elemente fabricate din cele mai bune materiale, conform standardelor EN 612 si EN 1462. Componentele de baza sunt realizate în unitatea proprie de productie, iar accesoriile sunt aduse de la furnizori externi.

Gama dimensionala a sistemului este adaptata acoperisurilor de dimensiuni medii si mici, majoritar întâlnite.

Montajul elementelor este usor iar pentru întretinerea sistemului nu este nevoie decât de verificari sau curatari periodice ale jgheaburilor si cailor de scurgere.

Sitemul de drenaj Rufster este acoperit de o Garantie de 15 ani.

UM Buc
Grosime (mm) 0.60
Diametru (mm) 125
Cantitate zinc (g/m2) 225
Culoare Visiniu
Strat final Pural 35 µ (PUR)
Material tabla de otel cu protectie multistrat
Tip produs Capac jgheab
Greutate (kg) 0.11

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Capac jgheab Q125 visiniu 3005 visiniu(universal) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Capac jgheab Q125 visiniu 3005 visiniu(universal) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.