Rufster Burlan 1 m Q100 gri 7024

Rufster ofera un sistem de drenaj compus din elemente fabricate din cele mai bune materiale, conform standardelor EN 612 si EN 1462. Componentele de baza sunt realizate în unitatea proprie de productie, iar accesoriile sunt aduse de la furnizori externi. Gama dimensionala a sistemului este adaptata acoperisurilor de dimensiuni medii si mici, majoritar întâlnite. Montajul elementelor este usor iar pentru întretinerea sistemului nu este nevoie decât de v ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Rufster Burlan 1 m Q100 gri 7024


Rufster ofera un sistem de drenaj compus din elemente fabricate din cele mai bune materiale, conform standardelor EN 612 si EN 1462. Componentele de baza sunt realizate în unitatea proprie de productie, iar accesoriile sunt aduse de la furnizori externi.

Gama dimensionala a sistemului este adaptata acoperisurilor de dimensiuni medii si mici, majoritar întâlnite.

Montajul elementelor este usor iar pentru întretinerea sistemului nu este nevoie decât de verificari sau curatari periodice ale jgheaburilor si cailor de scurgere.

Sitemul de drenaj Rufster este acoperit de o Garantie de 15 ani.

UM Buc
Grosime (mm) 0.60
Diametru (mm) 100
Cantitate zinc (g/m2) 225
Culoare Gri grafit
Strat final Pural 35 µ (PUR)
Material tabla de otel cu protectie multistrat
Tip produs Burlan
Greutate (kg) 1.57

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Burlan 1 m Q100 gri 7024 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Burlan 1 m Q100 gri 7024 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.