Rufster Bordura fronton Premium 0,5 mm grosime 6005 MS verde mat structurat 18605

55.03 lei (1 magazin)
BORDURA FRONTON Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 6005MS VERDE MAT STRUCTURAT BORDURILE FRONTON Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si învelitorile principale. Bordura fronton are rolul de a închide acoperisul în pãrtile laterale, acoperind astfel structura din lemn (grinda). Aceasta se monteazã la marginile perimetrale ale sarpantei, peste învelitoare. Pent ...

Descriere


Rufster Bordura fronton Premium 0,5 mm grosime 6005 MS verde mat structurat 18605

BORDURA FRONTON Rufster PREMIUM 0,5 mm grosime 6005MS VERDE MAT STRUCTURAT


BORDURILE FRONTON Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si învelitorile principale.

Bordura fronton are rolul de a închide acoperisul în pãrtile laterale, acoperind astfel structura din lemn (grinda). Aceasta se monteazã la marginile perimetrale ale sarpantei, peste învelitoare.

Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Descopera gama de produse Rufster pe www.Rufster.ro
https://ro-ro.facebook.com/Rufster
https://www.instagram.com/Rufster.ro

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Bordura fronton Premium 0,5 mm grosime 6005 MS verde mat structurat 18605 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Bordura fronton Premium 0,5 mm grosime 6005 MS verde mat structurat 18605 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.