Rufster Bordura fronton Extra 0,55 mm grosime 8017 MPR maro super poliester

67.84 lei
(1 magazin)
BORDURILE FRONTON Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si învelitorile principale.Bordura fronton are rolul de a închide acoperisul în pãrtile laterale, acoperind astfel structura din lemn (grinda). Aceasta se monteazã la marginile perimetrale ale sarpantei, peste învelitoare. UM Buc Lungime (m) 2 Material tabla de otel prevopsita Culoare M ...

Descriere


Rufster Bordura fronton Extra 0,55 mm grosime 8017 MPR maro super poliester


BORDURILE FRONTON Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si învelitorile principale.

Bordura fronton are rolul de a închide acoperisul în pãrtile laterale, acoperind astfel structura din lemn (grinda). Aceasta se monteazã la marginile perimetrale ale sarpantei, peste învelitoare.

UM Buc
Lungime (m) 2
Material tabla de otel prevopsita
Culoare Maro
Latime (mm) 120
Grosime (mm) 0.55
Cantitate zinc (g/m2) 275
Strat final Super poliester
Inaltime (mm) 140
Tip produs Bordura

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Bordura fronton Extra 0,55 mm grosime 8017 MPR maro super poliester de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Bordura fronton Extra 0,55 mm grosime 8017 MPR maro super poliester sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.