Rufster Bordura fronton Eco 0,45 mm  3009 caramiziu

40.74 lei
(1 magazin)
BORDURA FRONTON Rufster ECO 0,45 mm grosime 3009MS CARAMIZIUBORDURILE FRONTON Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si învelitorile principale.Bordura fronton are rolul de a închide acoperisul în pãrtile laterale, acoperind astfel structura din lemn (grinda). Aceasta se monteazã la marginile perimetrale ale sarpantei, peste învelitoare.Pentru o relatie pe viata ...

Descriere - Rufster Bordura fronton Eco 0,45 mm  3009 caramiziu


BORDURA FRONTON Rufster ECO 0,45 mm grosime 3009MS CARAMIZIU


BORDURILE FRONTON Rufster sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si învelitorile principale.

Bordura fronton are rolul de a închide acoperisul în pãrtile laterale, acoperind astfel structura din lemn (grinda). Aceasta se monteazã la marginile perimetrale ale sarpantei, peste învelitoare.

Pentru o relatie pe viata cu învelitoarea ta, alege si tu un acoperis metalic de la Rufster !
- comenzi din aceleasi loturi de materie prima
- Declaratie de Origine pentru materia prima - Unic în România !
- produse originale marcate din fabrica
- transparenta totala: puteti asista la producerea comenzii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Rufster Bordura fronton Eco 0,45 mm  3009 caramiziu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Rufster Bordura fronton Eco 0,45 mm  3009 caramiziu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.