Royal Canin Urinary S/O 18 2 kg

Royal Canin Urinary S/O 18 2 kg
76.79 lei
(1 magazin)
Hrana Royal Canin Urinary S/O LP 18 are un conținut ridicat moderat de sodiu care ajută la diluarea urinei. Acest lucru previne în mod eficient acidifierea urinei, care ajută la dezlipirea cristalelor struvit, creând în același timp condiții nefavorabile pentru formarea de calculi de oxalat de asemenea. Hrana Urinary Canine S/O LP 18 este prima alegere după detectarea cristalelor struvit. ...

Descriere - Royal Canin Urinary S/O 18 2 kg


Hrana Royal Canin Urinary S/O LP 18 are un conținut ridicat moderat de sodiu care ajută la diluarea urinei. Acest lucru previne în mod eficient acidifierea urinei, care ajută la dezlipirea cristalelor struvit, creând în același timp condiții nefavorabile pentru formarea de calculi de oxalat de asemenea. Hrana Urinary Canine S/O LP 18 este prima alegere după detectarea cristalelor struvit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Canin Urinary S/O 18 2 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Canin Urinary S/O 18 2 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.