Royal Canin Starter Mother & Babydog Hrană Umedă Câine 195 g

de la 10,08 lei (2 magazine)
Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale femelei aflate în ultima etapă de gestaţie și pe parcursul perioadei de lactaţie, și pentru căţei, pe parcursul etapei de înţărcare şi până la vârsta de 2 luni NUTRIȚIE DEDICATĂ ETAPEI DE CREȘTERE Starter Mousse Mother & Babydog este creat special pentru a răspunde nevoilor nutriționale ridicate ale femelei aflate în perioada gestației și lac ...

Descriere


Royal Canin Starter Mother & Babydog Hrană Umedă Câine 195 g

Hrană umedă, echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale femelei aflate în ultima etapă de gestaţie și pe parcursul perioadei de lactaţie, și pentru căţei, pe parcursul etapei de înţărcare şi până la vârsta de 2 luni

NUTRIȚIE DEDICATĂ ETAPEI DE CREȘTERE

Starter Mousse Mother & Babydog este creat special pentru a răspunde nevoilor nutriționale ridicate ale femelei aflate în perioada gestației și lactației, şi ale puilor, de la înţărcare și până la vârsta de 2 luni, pe parcursul tranziției de la laptele matern la hrana solidă. Textura unică a pastei, perfect adaptată puilor în prima etapă de creştere, facilitează trecerea la alimente solide. Gradul ridicat de palatabilitate al produsului încurajează hrănirea, pentru a se asigura o dezvoltare optimă a puilor.


COMPOZIȚIE: Carne şi produse derivate de origine animală, cereale, derivate de origine vegetală, uleiuri şi grăsimi, lapte şi derivate din lapte, săruri minerale, drojdii.

ADITIVI (per kg): Aditivi nutriţionali: Vitamina D3: 120 UI, E1 (Fier): 4 mg, E (Iod): 0.17 mg, E4 (Cupru): 1.4 mg, E5 (Mangan): 1.3 mg, E6 (Zinc): 13 mg.

CONSTITUENȚI ANALITICI: Proteine: 10% - Grăsimi: 6% - Cenușă: 1.5% - Celuloză brută: 1% - Umiditate: 79%.

 

Parametri
GREUTATEA PRODUSULUI AMBALAT (KG): 
0.195
MĂRIMEA ANIMĂLUȚULUI: 
Universal
PRODUCĂTOR: 
ROYAL CANIN
PRODUSUL TIPIC DIN GAMĂ: 
 
Destinație
ETAPA DE VIAȚĂ: 
Junior
CERINȚE SPECIALE: 
Sarcină, alăptare, perioada de creștere
RASA: 
Toate
VÂRSTA ANIMĂLUȚULUI: 
1 lună
Compoziție
PROTEINE (%): 
10
FOSFOR (%): 
0.26
LIPIDE (%): 
6
CALCIU (%): 
0.3

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Canin Starter Mother & Babydog Hrană Umedă Câine 195 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Canin Starter Mother & Babydog Hrană Umedă Câine 195 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.